full screen background image
Keresés
2017 március 29 - szerda
  • :
  • :

Aranykulacs Kisvendéglő

Aranykulacs Kisvendéglő


Cím: 7100. Szekszárd, Nefelejcs Köz 5.
Telefon: +(36) 74 413 369
E-mail: info@aranykulacs.hu

– Fizetés hitelkártyával
– Parkoló
– Borkóstolás
– Gyermekbarát (Gyermek menü, gyermekülés, etetőszék)
– Diétás konyha
– Vegetáriánus konyha
– Kutyabarát hely

Férőhely a vendéglőben: 60 fő
Szabadtéri férőhely: nyáron terasz 40 főig


Hétfő – vasárnap: 12:00-24:00

1997-ben családi vállalkozás keretén belül nyitottuk meg éttermünket egy borospince átalakításával. Arra törekedtünk mind a kialakításnál, mind a bőséges étel és italválasztéknál, hogy kihangsúlyozzuk a táj gasztronómiai jelentőségét, és mindezt népies, hagyományos kereteken belül.

A kitartó, pontos munka meghozta gyümölcsét, hisz hamarosan egyre nagyobb népszerűségnek örvendhetett éttermünk. Olyannyira hogy 2000-ben (erre büszkék vagyunk) elnyerte „Szekszárd város kiváló vendéglője” címet. A folyamatos munka, és fejlesztések (konyhafejlesztés, étel, italválaszték bővítés…) aztán azt eredményezte, hogy 2003 ban –a városban egyedüliként- bekerültünk a HVG A’la cart nevű országos gasztronómiai útikönyvbe jó eredménnyel.

A fejlődésünk nem állt, meg hisz tavalyi évben egy különtermet alakítottunk ki nemdohányzó vendégeink számára, ami – plusz 28 fő férőhelyet jelentett- és teraszunkat is bővítettük, így akár 80 fő befogadására is képesek vagyunk.Vendéglőnk előtt 15 személyautó parkolására biztosítunk lehetőséget, valamint buszok leállítása is biztosított.

Megközelíthetőek vagyunk a Kadarka utcáról 3. számú iskolával szembeni utcára valóbehajtást követően, 10m-re, az első kis utca köz.

 

 

 
Címkék: borkóstoló, borozó
Close