full screen background image
Keresés
2017 július 23 - vasárnap
  • :
  • :

Szoboszlay Pincészet

Szoboszlay Pincészet

Bemutatkozás

Szoboszlay Varga Károly vagyok és közel 40 éve foglalkozom szőlészkedéssel és borászattal. Szekszárdra költözésemmel egy időben, 1980-ban vettem meg az első szőlőterületemet, amelyet fokozatosan növelve érte el a birtok a jelenlegi méretét és formáját. Boraimat eleinte saját és családom örömére készítettem. Az idők folyamán alkalmam nyílt egyre több időt fordítani, a kezdetben csak hobbinak induló borászkodásra, ami szépen és fokozatosan, mind minőségben, mind mennyiségben megérett arra a színvonalra, hogy bemutassam mindazoknak, akik hozzám hasonlóan kedvelik a zamatos, gyümölcsös ízvilágú, tartalmas vörösborokat.

A Szoboszlay pince betérő vendégei megelégedésére nem csak a fenséges panoráma alkotta hangulat fokozza a borkostolás örömét, hanem a frissen, minőségi alapanyagokból, szeretettel és persze a szükséges szaktudással elkészített ételek is. Szekszárdi pincészet családias hangulatú, minőségi boraival várja vendégeit.

Viktor fiam nagy gonddal ügyel arra, hogy megőrizze a vendégeink megelégedettségét. Nemzetközi konyhákon gyüjtötte a tapasztalatát az elmúlt 15 évben, és mint Excecutive Chef fogadhatta a vendégek dicsérő szavait az utolsó 6 évben.

Mostantól akár Önök is élvezhetik a Szoboszlay Pincében azokat az ízeket, amelyet egy szakember nem csak szaktudásának megfelelően hoz létre, de érezhető az ételekkel szembeni szeretet és tisztelet is.

Borkóstolás

“EGY KORSÓ BOR, EGY ROPOGÓS KENYÉR -ÉS TE”
(EDWARD FITZGERALD)

Pincészetünkben lehetősége van a borkostolásra (min 4 főtől maximum 20 főig). A borkóstoló keretében a bor mellé sajt tállal kedveskedünk! Szekszárdi borkostoló és borvacsora a Szoboszlay Pince panorámás környezetében.

Ha Szekszárd, ha borkóstolás, akkor Szoboszlay Pince!

Vendéglátás

Szakmai előképzettségünknek és két évtizede tartó folyamatos vendéglátásban szerzett tapasztalatunknak köszönhetően, ízlés világunk kifinomulttá vált ismeretünk pedig oly módon gyarapodott, hogy vendégeinket minden esetben egy emlékezetes gasztronómiai élménnyel tudjuk megajándékozni.

Jelenleg 20 fő kényelmes és színvonalas vendéglátását tudjuk biztosítani a helyszínen különböző társasági összejövetelek keretében. A részletekig alaposan megtervezzük, megszervezzük és lebonyolítjuk borkóstoló, illetve borvacsora jellegű összejöveteleit!

Ételek (többek között)

Marhahús leves carpaccioval
Fehér paradicsomhab bazsalikomos grissinivel
Tökös “Süti” füstölt pisztránggal
Folyami rák Rafaello langyos Papaya-Uborka salátával
Zöld teás zölborsó krém marinált lazaccal
Vaddiszno bélszín Tramezzini kabátban csokoládé társaságában

Petrezselymes kenyér
Kétszínű répa kenyér
Tök Tiramisu
Granita di caffe
Vanilía fagylalt golyók tökmag olajjal
Cantuccini
Tökmag krém
Cékla krém
Avocado krém
Sárgabarack-Gyömbér chutney
Bodza chutney

Rendezvények

Akár magánemberként, akár üzletemberként szüksége lehet valakire, aki leveszi a válláról a közelgő összejövetelének szervezését. Amennyiben úgy érzi, egyéb teendői miatt nincsen ideje a szervezéssel foglalkozni, vagy akár a kivitelezést szeretné valakire rábízni, akkor a 70/ 60 18 444-es telefonszámot hívja.

Születésnap, évforduló, üzleti ebéd vagy vacsora, tanfolyam, csapatépítés, tréning, meeting… Akár esküvő, mert nálunk a boldogító igent is kimondhatja… A Szoboszlay pince, mint esküvői helyszín, vagy születésnapi helyszín, illetve házassági évforduló rendezvény helyszíne, méltán képviseli a magas színvonalat.

Kapcsolat

Név: SZOBOSZLAY-PINCE KFT.
Cím: 7100 Szekszárd, Vasvári u. 1. 1/1
Adószám: 25296211-2-17

Pincészet

Cím: Szekszárd, Remete tető (Csötönyi völgy teteje)
E-mail: info@szoboszlay.hu
Tel.: +36 70 31 00 812

Gourmet üzlet

Cím: 7100 Szekszárd, Garay tér 18.
E-mail: gourmet@szoboszlay.hu
Tel.: +36 70 60 18 444
Címkék: bor, borászat, borkóstoló
Close