full screen background image
Keresés
2018 július 22 - vasárnap
  • :
  • :

Az országos döntőben képviselhetik Tolna megyét

Az országos döntőben képviselhetik Tolna megyét

2016.04.29. Húsz tanuló bizonyította rátermettségét a Kerékpáros Iskola Kupa Tolna megyei fordulóján Dombóváron.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskolában tartotta a Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntőjét kedden a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság. A tudáspróbán résztvevő húsz felső tagozatos általános iskolás diák elméleti és gyakorlati KRESZ  tudását mérte össze – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A versenyen a fiúk között Esztergomi Gábor, a bölcskei Kegyes József Általános Iskola tanulója lett az első, a második helyen Varga Tamás, a Dombóvári Belvárosi Általános Iskola diákja végzett, a harmadik pedig Pónya Bonifác, a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium növendéke lett.

A lányok kategóriájában Keresztes Eszter, a bölcskei Kegyes József Általános Iskola diákja bizonyult a legügyesebbnek, a képzeletbeli dobogó második fokára Furulyás Lilla, a Dombóvári Belvárosi Általános Iskola tanulója állhatott fel, a bronzérem pedig Somogyvári Kírát, szintén a Dombóvári Belvárosi Általános Iskola diákja szerezte meg.

A két első helyezett tanuló képviselheti Tolna megyét az országos döntőn, amit május 10-én rendeznek meg Miskolcon.

A képen az 1-3 helyezett fiúk és lányok, mellettük Bótáné Kiss Gabriella,  a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára
Read previous post:
Close