full screen background image
Keresés
2018 július 22 - vasárnap
  • :
  • :

Több betörés is történt a közelmúltban Szekszárdon

Több betörés is történt a közelmúltban Szekszárdon

2017.07.25. A vagyonvédelem eszközeivel megvédhetjük ingatlanunkat, értékeinket – hívja fel a figyelmet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Az utóbbi időben több betörés is történt Szekszárdon, melyek során az elkövetők irodaházakba mentek be, és az ingatlanokból laptopokat és készpénzt, az egyik helyről pedig egy kisméretű páncélszekrényt is elloptak.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a betörések – legyen szó magánházakról vagy irodaépületekről – jó eséllyel megelőzhetőek, ha nagyobb hangsúlyt fektetünk a vagyonvédelemre.

Érdemes az ingatlanokat riasztóval ellátni, amely vagy a rendőrségnél, vagy a szolgáltatónál jelzi a betörési szándékot. A berendezés meglétéről tanácsos táblát, matricát is elhelyezni egy jól látható helyen, ami már önmagában is elriaszthatja a bűnelkövetőket. Az irodaépületeket érdemes kivilágítani, a folyosókra biztonsági kamerákat elhelyezni, a magánházakba pedig mozgásérzékelőt szerelni.

Amennyiben azt észleli, hogy ingatlanába betörtek, haladéktalanul hívja a 112-es segélyhívó számot, és a rendőrök érkezéséig lehetőleg ne változtassa meg a helyszínt!

A témáról itt olvashat bővebben – kattintson!

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close