full screen background image
Keresés
2019 szeptember 16 - hétfő
  • :
  • :

A Cegléddel mérkőzik meg a KSC Szekszárd a Killik László Női Magyar Kupa nyitónapján

A Cegléddel mérkőzik meg a KSC Szekszárd a Killik László Női Magyar Kupa nyitónapján

2018.03.21. Péntektől vasárnapig Sopronban rendezik meg a Killik László Női Magyar Kupa 2018. évi döntője. A nyitó napi negyeddöntőben fél négykor az Atomerőmű KSC Szekszárd a VBW CEKK Cegléd csapatával mérkőzik meg.

Djokics Zseljko: „Nagyon örülök, hogy a csapatunk újra részt vehet a Magyar Kupa nyolcas döntőjében, mivel ez fontos mércéje a klubnál folyó kemény munkának – számunkra preztízskérdés, hogy évről-évre ott legyünk a legjobb magyar csapatok között. A sorsolás annyira nem kedvezett nekünk, hiszen a mi águnkon mind a négy csapat a bajnoki tabella első hat helyén szerepel, így rögtön egy nagyon kemény, már-már rangadónak tekinthető, Cegléd elleni találkozóval kezdünk, melyet győzelem esetén másnap a Győr-Zalaegerszeg párharc győztese elleni követhet, ami szintén nem tűnik egyszerű feladatnak.

Három nap alatt három mérkőzés nagyon nagy terhelés a szezonnak ebben a késői szakaszában, talán szakmailag indokolt lenne egy pihenőnapot beiktatni a döntő előtt, mint például Törökországban, pedig az ottani csapatoknak jóval több bevethető, minőségi játékos áll rendelkezésére.

Remélem sok szekszárdi szurkoló elkísér minket, szükségünk van arra a támogatásra, amit ők nyújtanak egész évben. Szeretnénk a segítségükkel hosszúra nyújtani a hétvégénket, egészen a vasárnap esti döntőig! Ezúton kívánok jó hangulatú, sportszerű és sérülésmentes mérkőzéseket minden résztvevő csapat számára!”

Műsor:

2018. március 23. (péntek)
13:00 ZTE Női Kosárlabda Klub – CMB CARGO UNI Győr (ND 1.)
15:30 VBW CEKK Cegléd – Atomerőmű KSC Szekszárd (ND 2.)
18:00 PEAC-Pécs – Sopron Basket (ND 3.)
20:30 PINKK-Pécsi 424 – Aluinvent DVTK Miskolc (ND 4.)

2018. március 24. (szombat)
15:30 ND 1. győztese – ND 2. győztese (ED 1.)
18:00 ND 3. győztese – ND 4. győztese (ED 2.)

2018. március 25. (vasárnap)
15:30 ED 2. vesztese – ED 1. vesztese (3. helyért)
18:00 ED 2. győztese – ED 1. győztese (1. helyért)

SZURKOLÓI BUSZ

Amennyiben a csapat a Magyar Kupa Döntő pénteki játéknapján kiharcolja a legjobb négybe jutást, úgy megfelelő jelentkezői létszám esetén a klub vasárnap szurkolói buszt indít Sopronba. Az eredmények és a jelentkezői létszám függvényében az indulásról péntek este a klub honlapján, a kscszekszard.hu oldalon ad részletes tájékoztatást.

JELENTKEZÉS
Határidő: 2018. március 24. (szombat) 18:00
Telefon: +36-70-680-8822 (Murvai Szabolcs, technikai vezető)

JEGYVÁSÁRLÁS – kattintson!

Forrás: kscszekszard.hu. Videó: PM REC
Read previous post:
Close