full screen background image
Keresés
2019 március 19 - kedd
  • :
  • :

A Jégpalotában húztak korcsolyát a szekszárdi hokis gyermekek

A Jégpalotában húztak korcsolyát a szekszárdi hokis gyermekek

2017.09.26. A budapesti Jégpalotában rendezte meg a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) az Őszi Gyermek Jégkorong Fesztivált az elmúlt hétvégén, amin a Szekszárdi Sportközpont jégkorong szakosztálya a Szekszárdi Jégmadarak is részt vett két mini (U10) csapattal.

Az együttesek 18 perces mérkőzéseket játszottak egymás ellen. Ebben a korosztályban a szabvány jégkorong pályán keresztben jelölik ki a játékterületet, és ami különösen fontos, hogy az MJSZ által előírt szabályok szerint itt még nem számolják az eredményt. Ennek ellenére minden jégre szálló gyermek fejben számon tartja hányszor talál a csapat az ellenfél hálójába.

A szekszárdi hokisok korcsolyát húztak a Székesfehérvár, a White Sharks, a KSI, a MAC és a DVTK csapatai ellen. Mindent megtettek az ország nagy utánpótlás nevelő együtteseivel szemben és remekül szerepeltek.

A sikeres nap végén minden résztvevő oklevelet és érmet vehetett át Csúszkától, a magyar jégkorong-válogatott kabalafigurájától. A szekszárdi csapat játékosai egytől-egyig kiváló teljesítményt nyújtottak, remek szezonkezdetnek bizonyult az esemény.

Forrás: Szekszárdi Sportközpont Nkft.