full screen background image
Keresés
2019 január 17 - csütörtök
  • :
  • :

A KSC Szekszárd közleményben reagált a Győr által megfogalmazott vádakra

A KSC Szekszárd közleményben reagált a Győr által megfogalmazott vádakra

2018.02.05. A KSC Szekszárd vezetése közleményben reagált a CMB CARGO UNI Győr által a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatosan a csapat honlapján, illetve Facebook oldalán megjelentetett bejegyzésére. A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük. 

„Ugyan az érintett közlemény elsősorban a játékvezetők ténykedését bírálja, de ezen keresztül minősíti csapatunk játékstílusát is. A cikk a magyar válogatott centerének, Goree Cyesha-nak Erica McCall-al történt sajnálatos ütközését is a szekszárdi csapat hibájának rója fel, felvázolva annak vízióját, hogy a játékos esetlegesen nem tud a magyar válogatott rendelkezésre állni az elkövetkezendő két Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen.

A vádakat és a minősítést méltatlannak és etikátlannak tartjuk. A felvételt többször visszanéztük és véleményünk szerint semmi szándékos mozdulat nem történt Goree irányába. Feleslegesnek és indokolatlannak érezzük az efféle indulatok gerjesztését, mindazonáltal furcsának találjuk, hogy a győri közlemény végén nem szerepel egyetlen név sem, aki felvállalta volna a cikk írását. A mai napon többször próbáltuk felvenni a kapcsolatot a győri ügyvezetővel, illetve vezetőedzővel az ügy tisztázása érdekében – ez idáig sikertelenül. Úgy érezzük a győzelmet tisztességes körülmények között, becsületesen szereztük meg.”

Az érintett jelenet az alábbi linken tekinthető meg – kattintson!

Szabó Gergő, klubigazgató

A CMB CARGO UNI Győr által kiadott közleményt alább találja!

Forrás: kscszekszard.hu.  Fotó: Jantner Fotó
Read previous post:
Close