full screen background image
Keresés
2019 december 7 - szombat
  • :
  • :

A legjobb négy közé jutás a tét a KSC Szekszárd számára

A legjobb négy közé jutás a tét a KSC Szekszárd számára

2019.04.02. A CMB CARGO UNI Győr ellen kezdi meg a 2018/2019-es bajnoki szezon rájátszását szerdán 18 órától az Atomerőmű KSC Szekszárd. A tét óriási, hiszen a klub alapvető célja, hogy a csapat a végelszámolásban a legjobb négy csapat közé kerüljön.

A KSC Szekszárd rendkívül kemény alapszakaszon van túl, bátran mondhatjuk, hogy az elmúlt évek legerősebb női mezőnye alakult ki. A Sopron Basket gárdája kiemelkedik, azonban mögöttük 4-5 bivalyerős együttes sorakozik, köztük természetesen az Atomerőmű KSC Szekszárd is.

A klubvezetés bizakodó, mivel az előző szezont is figyelembe véve a KSc Szekszárd zsinórban hétszer kerekedett felül a Győrön, azonban egyáltalán nem lefutott a párharc, hiszen ők rendelkeznek a magyar bajnokság egyik legerősebb keretével.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd és a CMB CARGO UNI Győr az egyik fél második győzelméig tartó negyeddöntő párharcának mérkőzései az alábbiak szerint kerülnek megrendezésre:

1. mérkőzés: 2019. április 3. (szerda) 18:00, Szekszárd
2. mérkőzés: 2019. április 7. (vasárnap) 17:00, Győr
3. mérkőzés (ha szükséges): 2019. április 10. (szerda) 18:00, Szekszárd

A mérkőzés felvezetéseként ismét elkészült az ELŐ/JÁTÉK című beharangozó videó, amelyben minden fontos információ megtekinthető, amit az összecsapásról tudni kell.

Forrás: Atomerőmű KSC Szekszárd
Read previous post:
Close