full screen background image
Keresés
2018 május 28 - hétfő
  • :
  • :

A rendőrség munkáját ismertették a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat ülésén

A rendőrség munkáját ismertették a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat ülésén

2017.05.20. A rendőrség munkáját, eredményeit ismertette Molnár Gábor főkapitány-helyettes a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat ülésén, kedden Szekszárdon.

A megyei önkormányzat tanácstermében ülésezett a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, amelynek első napirendi pontja volt a rendőrség éves tevékenységének beszámolója. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot Molnár Gábor ezredes, főkapitány-helyettes képviselte.

Elmondta, hogy Tolna megyében a rendőrség statisztikai adatai az utóbbi évekhez viszonyítva a legjobb eredményt mutatják. A számok a rendőrök munkájára adnak visszajelzéseket, a közbiztonsággal kapcsolatosan a legfontosabb, hogy az állampolgárok biztonságban érzik-e magukat. A kisebbségi szervezetekkel kapcsolatosan az együttműködés kiváló, a megye rendőrei ezt a közös gondolkodást szeretnék továbbvinni – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Orsós Zoltán őrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság összekötő tisztje, valamint a nemzetiségi önkormányzat tagjai is megköszönték az elmúlt időszak munkáját. Az önkormányzat tagjai a rendőrségi beszámolót egyhangúlag elfogadták.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close