full screen background image
Keresés
2018 május 28 - hétfő
  • :
  • :

A Sport Legyen a Tied! program Szedresen

A Sport Legyen a Tied! program Szedresen

2016.11.20. A Magyar Diáksport Szövetség által koordinált „A Sport Legyen a Tied!” program keretében a Szedresi Általános Iskola kosárlabda sporteszköz és felszerelés adományban részesült. Az ünnepélyes átadón a sportágat a KSC Szekszárd U11-es csapata népszerűsítette az iskolások körében.

„A Sport Legyen a Tied!” program fő célkitűzése, hogy országszerte segítse a sport beépülését a gyermekek mindennapjaiba, elősegítve ezzel a közreműködő sportági szövetségek utánpótlás-bázisának növekedését. A program továbbá a köznevelési intézmények sporteszköz állományának fejlesztésével támogatja az iskolai testmozgást, amelyek átadása során a legtöbb esetben a helyi egyesületek sportági bemutatóval igyekeznek a gyerekek figyelmét felkelteni sportolási lehetőségeikre.

Az I. Béla Gimnázium Szedresi Bezerédj István Általános Iskolájába a program keretében 2 db akasztós palánkot, 15 db 5-ös méretű kosárlabdát és 70 db pólót kapott. A kosárlabda sportág népszerűsítése céljából a rendezvényre meghívást kapott a KSC Szekszárd U11-es csapata is, akik Baki Sándor és Balogh Adrien edzők vezetésével közös edzésen vettek részt az iskola tanulóival.

A klub ezúton szeretné megköszönni Baka Natália, Sarkadi Kíra, Sarkadi Laura, Garabás Tünde, László Bernadett, Lovasi Tímea, Szabó Zita, Gyöngyösi Kíra, Szűcs Gréta, Csákvári Viktória és Lipovszky Dóra részvételét, valamint az általános iskola igazgató-helyettesének, Porkoláb Tibornénak szívélyes vendéglátását.

Forrás/fotó: kscszekszard.hu. További képek az oldalon!
Read previous post:
Close