full screen background image
Keresés
2020 március 31 - kedd
  • :
  • :

KSC Szekszárd–UNIQA Sopron: sokat segíthet a szurkolók biztatása

KSC Szekszárd–UNIQA Sopron: sokat segíthet a szurkolók biztatása

2016.10.06. Pénteken fél héttől az UNIQA Sopron ellen első hazai bajnokiját játssza az Atomerőmű KSC Szekszárd. A Klub a mérkőzés előtt minden kilátogató, egykori NB1-es KSC játékosnak ajándék szezonbérlettel kedveskedik.

Mint azt megírtuk, az Atomerőmű KSC Szekszárd a bajnokság nyitó fordulójában hosszabbítás után szenvedett vereséget a PEAC otthonában. Bár szoros mérkőzésen sosem kellemes kikapni, Djokics Zseljko vezetőedző az elmúlt időszakban mutatott fejlődésre tekintettel pozitívan értékelte a látottakat. Amennyiben a szurkolók a Sió Kupán mutatott nagy létszámban látogatnak ki a Szekszárd Városi Sportcsarnokba, úgy segítségükkel a csapat egy izgalmas és színvonalas találkozót játszhat a bajnoki címvédő Sopron ellen. A játékosok hozzáállásán és küzdeni tudásán minden bizonnyal ezúttal sem fog múlni semmi.

A UNIQA Sopron magabiztosan, nagy fölénnyel nyerte a 2015/2016. évi bajnokságot. Talán ennek is köszönhető, hogy nyáron a klubvezetés Ana Lelas és Devereaux Peters légiósok mellett olyan alapemberektől is elköszönt, mint Ciglar Iva, Honti Kata, Kocsis Fanni (BEAC), Simon Zsófia (Győr) és Zsovár Orsolya (MTK). Bár eredetileg a távozók között lett volna Krnjics Szara is, azonban az új igazolás, a szerb válogatottban szereplő amerikai Danielle Page nem ment át az orvosi alkalmasságin, így a center végül maradt Sopronban.

Új játékosként három minőségi légiós érkezett: a tavalyi szezon gólkirálya, a svéd Binta Drammeh (PINKK), valamint az amerikai Cayla George és Yvonne Turner. A bajnoki címvédő játékoskeretét Aldazabal Laura, Bakó Patrícia, Böröndy Dominika, Alekszandra Crvendakics, Czukor Dalma, Dubei Debóra, Fegyverneky Zsófia, Határ Bernadett, Varga Kamilla és Weninger Virág teszi teljessé.

Sterbencz László csapata a nyitó fordulóban 105-72-re verte a BEAC együttesét, a hazaiak közül hatan is kétszámjegyű dobóteljesítményt nyújtottak.

A péntek 18:30-kor kezdődő Atomerőmű KSC Szekszárd – UNIQA Sopron (v.: Söjtöry, Praksch, Kovács) NB1 A-csoportos találkozóra a Klub szeretettel vár minden érdeklődőt.

Forrás: kscszekszard.hu Videó: Papp Máté
Read previous post:
Close