full screen background image
Keresés
2019 augusztus 18 - vasárnap
  • :
  • :

Átverte a becsületes megtalálót a szekszárdi buszpályaudvaron

Átverte a becsületes megtalálót a szekszárdi buszpályaudvaron

2019.04.24. A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet ismeretlen tettes ellen indítottak lopás vétség elkövetése miatt.

Egy 83 éves szekszárdi férfi tett feljelentést 2019. január 27-én a városi rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki aznap délelőtt a szekszárdi buszpályaudvar várótermében felejtett barna autóstáskáját a benne levő iratokkal és készpénzzel együtt ellopta. A helyszíni adatgyűjtés és tanúkutatás során a szekszárdi rendőrök meghallgattak egy személyt, aki elmondta, hogy a táskát ő találta meg, és azt le akarta adni a forgalmi irodában. Ekkor odalépett hozzá egy általa ismeretlen személy, aki azt mondta neki, hogy a táskát a barátnője hagyta a padon, ezért ő átadta az ismeretlennek a talált tárgyat – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, egy 24 éves tolnai férfit, akit lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. Az ellopott értékek egy részét meg is találták, és a sértett részére visszaadták.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán az ügy vizsgálatát befejezték, és a keletkezett iratokat megküldték a Szekszárdi Járási Ügyészségnek.

*  A kép illusztráció
Read previous post:
Close