full screen background image
Keresés
2018 május 23 - szerda
  • :
  • :

Az év véradóbarát munkahelye lett a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

Az év véradóbarát munkahelye lett a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

2016.11.26. Az év véradóbarát munkahelye díjjal ismerte el a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot.

polus_autohazhirdetés

Magyarországon 1988 óta ünneplik a Véradók Napját november 27-én. A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat a véradók tiszteletére november 25-én tartotta véradók napi központi ünnepségét az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. Sokszoros véradók, több éve a véradásszervezésben tevékenykedők, véradóbarát munkahelyek és a véradó-mozgalom támogatói részesültek idén is elismerésben.

A megyénként évente egy cégnek odaítélt Véradóbarát Munkahely kitüntetést 2016-ban a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kapta.

Az elismerésre azok a munkahelyek pályázhatnak sikeresen, amelyek rendszeresen szerveznek munkahelyi véradásokat, és kollégáikat is motiválják, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt azokon.

dr-balazs-gabor-voroskeresztDr. Balázs Gábor kezében az oklevéllel. Fotó: tolna.katasztrofavedelem.hu

Az igazgatóság évek óta elhivatott támogatója a társadalmi felelősségvállalás e formájának, minden évben aktívan támogatják a Magyar Vöröskereszt munkáját: a véradó napok szervezése és népszerűsítése mellett kollégáinkat motiválják arra, hogy annyiszor adjanak vért, ahányszor lehetőségük van rá.

Az igazgatóság évente három alkalommal szervez véradó napot, melyeken évről évre egyre többen vesznek részt, valamennyi alkalommal voltak olyan munkavállalók, akik először adtak vért.

A díjat Dr. Balázs Gábor tű. ezredes megyei igazgató vette át a pénteki központi ünnepségen. Az elismerésre rendkívül büszkék vagyunk, bízunk benne, hogy az állomány lelkesedése ennek köszönhetően tovább nő, és a jövőben még többen vesznek részt az akciókban, ezzel is hozzájárulva sokak életének megmentéséhez.

Forrás/fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close