full screen background image
Keresés
2018 május 23 - szerda
  • :
  • :

Az országos elődöntőbe jutott a bonyhádi röplabdacsapat

Az országos elődöntőbe jutott a bonyhádi röplabdacsapat

2016.11.29. Idén is kiemelkedően szerepeltek a Szekszárdi SZC Perczel Mór Szakképző Iskola növendékei a középiskolásoknak rendezett Röplabda Diákolimpia Megyei Döntőjében – közölte a bonyhad.hu.

polus_autohazhirdetés

A női mezőnyben hármas holtverseny alakult ki az élen, a csapatok körbeverték egymást. A Kerisek a megyei bajnok ESZI-t 2:1-es játszma aránnyal verték, végül a harmadik helyen végeztek. A völgységi együttes tagjai: Máté Norbert (edző), Szakács Rebeka, Kemény Anita, Preininger Gréta, Farkas Erzsébet, Tóth Kitti, Fribák Mónika, Sebestyén Hermina, Tencz Bernadett, Dudás Evelin, Forrai Réka, Wild Afrodité.

1. helyezés, ESZI, Paks (országos elődöntőbe jutott)
2. helyezés, Balogh Antal Katolikus Általános Iskola és Gimnázium, Paks
3. helyezés, Szekszárdi SZC, Perczel Mór Szakképző Iskola, Bonyhád

A férfi döntőben megállíthatatlanok voltak a Keris fiúk: játszmaveszteség nélkül végeztek az élen, remek összteljesítményt nyújtva. A megyei bajnokcsapat tagjai: Máté Norbert (edző), Dávid Róbert (gyúró, médiafelelős) Csölle Rámbó, Feiszthammer Arnold, Juhász Kevin, Kántor Máté, Csaba Roland, Szedlacskó Ákos, Fenyvesi Csaba, Móricz Gergő, Juhász Fülöp. Ők vehetnek részt az országos elődöntőben.

1. helyezés, Szekszárdi SZC, Perczel Mór Szakképző Iskola, Bonyhád (országos elődöntőbe jutott)
2. helyezés, Vak Bottyán Gimnázium, Paks
3. helyezés, Tolnai Katolikus Gimnázium, Tolna

A csapatoknak és Máté Norbert edzőnek Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere is gratulált, további sok sikert kívánva.

Forrás/fotó: bonyhad.hu – Vizin B.
Read previous post:
„Nők kékben”

2016.11.29....

Close