full screen background image
Keresés
2020 február 21 - péntek
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Azért lopott autót Simontornyán, hogy előbb hazaérjen

Azért lopott autót Simontornyán, hogy előbb hazaérjen

2017.12.20. Azonosították azt a férfit, aki december 15-én elvitt egy autót egy üzlet elől Simontornyán.

Az ügyben egy simontornyai nő tett feljelentést a rendőrségre, mivel 2017. december 15-én délben ismeretlen tettes elvitte a fodrászüzlet elől a lezáratlanul hagyott autóját a benne lévő indítókulcs segítségével – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt, egy 20 éves férfit, aki a járművet Igaron hagyta hátra. A fiatalember a bűncselekmény elkövetését beismerte, tettét azzal indokolta, hogy minél előbb haza szeretett volna érni. Az ügyben a további eljárást – a terhelt szabadlábon hagyása mellett- a Tamási Rendőrkapitányság folytatja le.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a járművekben az indítókulcsot semmilyen esetben sem szabad benn hagyni, és minden esetben meg kell győződni arról is, hogy minden ajtó lezáródott-e.

Az adventi időszakban különösen nagy figyelem hárul erre a bevásárlóközpontok parkolójában, ahol még arra az időre sem tanácsos lezáratlanul hagyni az autót, amíg visszatoljuk a bevásárlókocsit. Az értékeket, csomagokat pedig célszerű a csomagtartóban tárolni.
Read previous post:
Close