full screen background image
Keresés
2020 augusztus 7 - péntek
  • :
  • :

Betört, majd leitta magát és elaludt a kanapén

Betört, majd leitta magát és elaludt a kanapén

2019.04.03. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrsén befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy kölkedi nő ellen indítottak, aki egy bogyiszlói házba tört be.

Egy bogyiszlói férfi tett feljelentést a rendőrségen egy 62 éves kölkedi nő ellen, aki 2018. október 18-án a késő esti órákban a családi házának kapuját benyomva bejutott az ingatlan udvarára, majd a bejárati ajtó üvegét betörte, és a nyíláson keresztül benyúlva az ajtózárban lévő kulcsot elfordítva bement a házba. A nő a konyhában elfogyasztott egy liter vörösbort, majd lefeküdt az előszobában található kanapéra, ahol elaludt. Amikor a sértett másnap reggel felébredt, látta az ágyon alvó asszonyt.

A nőt a Tolnai Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrsének munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat a napokban megküldték a Szekszárdi Járási Ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close