full screen background image
Keresés
2018 július 22 - vasárnap
  • :
  • :

Bűnmegelőzési vetélkedőt tartanak Szekszárdon

Bűnmegelőzési vetélkedőt tartanak Szekszárdon

2016.04.10. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai – csatlakozva az Országos Rendőr-főkapitányság „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi kampányhoz – bűnmegelőzési vetélkedőt tartanak  április 22-én Szekszárdon.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

A vagyonvédelmi vetélkedőre olyan csapatok jelentkezését várják, amelyek három főből, egy nagyszülőből, egy szülőből és egy felső tagozatos általános iskolás gyerekből állnak. A vetélkedőre való felkészüléshez szükséges segédanyagot a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai a nevezők rendelkezésére bocsátják. Igény esetén személyes konzultációt is biztosítanak az eredményes szereplés érdekében – közölte a főkapitányság a Police.hu oldalon.

A vetélkedőt április 22-én pénteken 9 és 11 óra között tartják Szekszárdon a Babits Mihály Kulturális Központban

A verseny nyertesei értékes ajándékokban részesülnek, a legjobb eredményt elért csapat képviselheti majd Tolna megyét az országos döntőn. Az elismeréséken túl, a résztvevők sok-sok hasznos információval, egy jó hangulatban eltöltött délelőtt emlékével gazdagodva térhetnek majd haza, egyben erősítve tudásukat is a biztonságosabb környezet megteremtéséről.

A vetélkedővel kapcsolatos további információkért keressék a rendezvény helyi szervezőjét, Orsós Zoltán őrnagyot, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársát a +36 74 501 100-as telefonszámon, vagy az orsosz@tolna.police.hu e-mail címen, ahova a jelentkezéseket is várják. Jelentkezni április 20-ig lehet.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close