full screen background image
Keresés
2018 június 23 - szombat
  • :
  • :

Diákoknak tartottak bűnmegelőzési rendezvény Ozorán és Nagykónyiban

Diákoknak tartottak bűnmegelőzési rendezvény Ozorán és Nagykónyiban

2017.05.12. Iskolai bűnmegelőzési rendezvényt tartott a Tamási Rendőrkapitányság Ozorán és Nagykónyiban.

kadarka_net_sound_cuveehirdetés

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport program részeként Ozorán és Nagykónyiban tartottak iskolai bűnmegelőzési rendezvényt.

Az ozorai általános iskola alsó tagozatos diákjai és a Würtz Ádám Alapfokú Általános és Művészeti Iskola 3. évfolyamosai hétfőn egy vidám és tanulságos író-olvasó találkozón vehettek részt Holden Rose (Kovács Attila) íróval. Az író „Howard Matheu különös esetei” detektív regény sorozat izgalmas és gondolkodtató történetének bemutatásán keresztül felhívta a gyerekek figyelmét a képzelet használatának fontosságára, melynek fejlesztésének eszköze az olvasás – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Másnap, kedden Nagykónyiban folytatódtak a programok, ahol az általános iskolában Holden Rose az alsó tagozatosoknak mutatta be interaktív előadását detektívregényeiről. A bűnmegelőzési szakemberek ezzel párhuzamosan vetélkedőket, versenyeket tartottak. A diákok kézműves foglalkozáson is részt vettek, majd a nap végén minden diák egy rendőrségi kulcstartót kapott ajándékba.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close