full screen background image
Keresés
2020 június 30 - kedd
  • :
  • :

Dr. Soczó László: javult a lakosság biztonságérzete Tolnában

Dr. Soczó László: javult a lakosság biztonságérzete Tolnában

2016.02.04. Javult a lakosság biztonságérzete tavaly Tolna megyében  – hangzott el a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szerdai évértékelő munkaértekezletén, ahol szolgálatukat kiemelkedően teljesítő rendőröket is  elismertek.

Dr. Soczó László Tolna megyei rendőrfőkapitány évértékelő beszédében elmondta, hogy az elmúlt évben a lakosság biztonságérzetének növelése volt a cél. Stabilitás és kiegyensúlyozottság volt jellemző a tavalyi év rendőri tevékenységére. A lakosság biztonságérzete pedig javult az előző évben. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködése az elmúlt évben a társszervekkel, önkormányzatokkal bővült és kifogástalannak mondható.

A Tolna megyei rendőrök is részt vettek  a migrációs helyzet kezelésében

papp-soczo

Papp Károly országos rendőrfőkapitány elismerését fejezte ki a tavalyi évben elért eredményekhez. Tolna megye rendőrei nem csak a megyében álltak helyt, hanem a migrációban érintett területeken is, az illegális migrációs nyomás kezelésében kiválóan teljesítettek. A polgárőrök munkáját kiemelve elmondta, munkájuk nagyon fontos, a közterületek rendjének fenntartásában is nagy segítségükre voltak.

tolna-meye-rendor-kivalo-szolgalat

A munkaértekezleten több elismerést is átadtak. Papp Károly és dr. Soczó László a kiemelkedő szolgálatellátás elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Árvai Levente törzsőrmestert és Kósik László törzszászlóst, valamint Papp Zsolt főtörzsőrmestert és Szűrös Géza polgárőrt.

Forrás/fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, Police.hu
Read previous post:
Close