full screen background image
Keresés
2019 május 24 - péntek
  • :
  • :

Drogfogás Tolnán! Őrizetbe vettek két férfit

Drogfogás Tolnán! Őrizetbe vettek két férfit

2018.06.14. Őrizetbe vettek két férfit, miután egyikük autójában drogot találtak csütörtök délelőtt Tolnán – tájékoztatott a  Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai intézkedés alá vontak egy személygépkocsit, és annak vezetőjét péntek délelőtt Tolnán. Az ellenőrzés során a rendőrök a 45 éves helyi férfinál kábítószergyanús anyagot találtak.

Ezzel egy időben, ugyancsak Tolnán intézkedés alá vontak egy 32 éves akasztói férfit is, akiről feltételezhető, hogy a kábítószergyanús anyagot eladta a tolnai személynek. A rendőrök mindkét férfit előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A rendőrök a kábítószergyanús anyagot lefoglalták és szakértői vizsgálatra küldték.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem visszaélés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntető eljárást.

Fotó/videó: TMRFK
Read previous post:
Close