full screen background image
Keresés
2018 július 17 - kedd
  • :
  • :

Dunaföldváron nyílt meg Tolna megye utolsó kormányablaka

Dunaföldváron nyílt meg Tolna megye utolsó kormányablaka

2016.04.18. Tolna megye nyolcadik kormányablaka nyílt meg múlt hét csütörtökön Dunaföldváron, a régi okmányiroda helyén.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

A hivatali létesítményt dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, Amreinné dr. Gál Klaudia főigazgató, Szántóné dr. Novák Eszter, a Paksi Járási Hivatal vezetője, valamint Horváth Zsolt, Dunaföldvár polgármestere ünnepélyes keretek között adta át.

Dr. Kovács Zoltán államtitkár köszöntőjében felhívta a figyelmet, hogy az esemény fontos állomás hiszen a dunaföldvári az utolsó kormányablak, amit átadnak Tolna megyében. Kiemelte, a kormányablakoknál 2015-ben több mint 5 millió ügyet intéztek, Tolna megyében pedig mintegy 173 ezer ügyfél fordult meg a kormányablakokban. A mintegy 27 millió forintért megvalósult beruházás eredményeként, Dunaföldváron és környékén élők számára is elérhetőek az állami szolgáltatások.

Dr. Horváth Kálmán többek között arról szólt, hogy a fejlesztésnek köszönhetően egy modern, a kor technikai vívmányainak megfelelő hivatal jött létre Dunaföldváron. A kormánymegbízott elmondta, a létesítmény átadásával a kormányablak program Tolna megyében befejezettnek tekinthető.

A Dunaföldvári Kormányablakban összesen 1135 ügykörben intézhetik ügyeiket a polgárok.

Forrás: Tolna Megyei Kormányhivatal
Read previous post:
Close