full screen background image
Keresés
2019 január 15 - kedd
  • :
  • :

Egy 20 éves fiatalember lopott el egy autót Dombóváron

Egy 20 éves fiatalember lopott el egy autót Dombóváron

2017.12.30. A Dombóvári Rendőrkapitányág Vizsgálati Alosztálya eljárást folytatott jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt egy dombóvári férfi ellen.

A 20 éves fiatalember 2017. november 3-án 21 óra és november 4-én 8 óra között Dombóváron, egy lezáratlan kapun keresztül bement egy lakóház udvarára, majd az ott álló nyitott Lada típusú személygépkocsi motorteréből kiszerelte az akkumulátort, majd azt átrakta a szintén az udvaron lévő, hatósági jelzés nélküli, forgalomból kivont Mazda típusú személygépkocsi hátsó ülésére. Az elkövető a még működőképes Mazdát beindította, azzal az udvarból kiállt, majd az időközben leálló járművet a lakóház közelében lévő mezőgazdasági területen hagyta – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a nyomozás eredményeként a 20 éves férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close