full screen background image
Keresés
2018 november 17 - szombat
  • :
  • :

Egy 44 éves nő lopott el egy biciklit Szekszárdon

Egy 44 éves nő lopott el egy biciklit Szekszárdon

2017.12.04. Vádemelést javasolnak a szekszárdi rendőrök egy a helyi nő ellen, aki ellopott egy biciklit.

2018hirdetés

A 44 éves nő 2017. februárban ellopott egy szekszárdi ház udvaráról egy kerékpárt. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, aki a beismerte a kerékpárlopást. A nő az eljárás során szabadlábon védekezhet. A rendőrök a kerékpárt megtalálták, lefoglalták, majd a sértettnek visszaadták.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a több éve működő „BikeSafe” program segítségével bárki számára adott a lehetőség, hogy a rendőrség munkatársai által nyilvántartásba vetesse a kerékpárját. Ennek részeként rögzítik a tulajdonosok személyi adatait, valamint a kétkerekűek legfontosabb műszaki jellemzőit is. A könnyebb azonosíthatóság érdekében fényképek is készülnek az országos adatbázisba kerülő kerékpárokról.

A „BikeSafe” program előnye, hogy a rendszerbe bekerült kerékpár eltulajdonítása esetén a sértett minden releváns paramétert rövid időn belül a nyomozó hatóság rendelkezésére tud bocsátani, növelve így a felderítés sikerességét.

* A kép illusztráció




Read previous post:
Close