full screen background image
Keresés
2018 július 22 - vasárnap
  • :
  • :

Egységes arculatot alakít ki a Sárosdi Pince

Egységes arculatot alakít ki a Sárosdi Pince

2015.08.17. Új arculat kialakításán dolgoznak a szekszárdi Sárosdi Pincénél, melynek célja, hogy az egységes megjelenés révén a fogyasztók könnyen felismerhessék a borászat termékeit.

A Sárosdi Pince 2015-ben elkezdte új arculatának kialakítását. Megtartva a régmúlt idők változatlan értékeit stílusban már új-, lendületesebb megjelenésre törekednek. Céljuk, hogy a jövőben ezzel az egységes és jól beazonosítható arculattal érjék el a borfogyasztókat.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

A családi pincészet bízik abban, hogy továbbra is minden alkalomra és minden korosztály számára tudnak borválasztási alternatívát kínálni a csodás Szekszárdi Borvidék szőlőtermésének egyedi, Sárosdi’s karakterével.

A pincészet számára továbbra is az a legfontosabb, hogy a vásárlók kiváló minőségű borokat fogyasszanak a magával ragadó Szekszárdi Borvidékről.  Arra törekednek, hogy függetlenül az adott évjárat sajátosságaitól-, időjárási viszonyoktól, minden évben azonos beltartalommal rendelkező, hibátlan és Sárosdi karakterrel rendelkező borok kerüljenek a fogyasztók asztalára.
Read previous post:
Close