full screen background image
Keresés
2020 június 29 - hétfő
  • :
  • :

Életet mentettek a rendőrök az M6-os autópályán

Életet mentettek a rendőrök az M6-os autópályán

2019.03.11. Az M6-os autópálya Geresdi pihenőjében segített egy kamionoson a Bátaszéki Autópálya Alosztály két helyszínelője.

Farkas Gergő rendőr főtörzsőrmester és Lusity Dávid rendőr főtörzsőrmester 2019. március 8-án az M6-os autópályán teljesített szolgálatot. A délelőtti órákban az autópálya Pécs felé vezető oldalán a Geresdi pihenőt ellenőrizték, amikor észlelték, hogy a parkolóban az egyik kamion vezetője bajban van – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Azonnal a férfi segítségére siettek, de a tehergépkocsi ajtaja zárva volt. A rendőrök azonnal értesítették a mentőket. Ezt követően felvették a kapcsolatot a kamion tulajdonosával, aki azonnal nem tudott a helyszínre menni, hogy a tehergépkocsi zárt ajtaját kinyissa, ezért a helyszínelők a kamion jobb oldali ablaküvegét betörték, és a bajbajutott férfi segítségére siettek.

A mentők kiérkezéséig nyugtatták a mozgásképtelen sofőrt, majd segítettek a kamionból a beteget kiemelni. A férfi az elsődleges adatok szerint agyvérzést kapott, a mentők kórházba szállították.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close