full screen background image
Keresés
2018 július 21 - szombat
  • :
  • :

Életveszélyes bántalmazás szemtanúit keresi a rendőrség

Életveszélyes bántalmazás szemtanúit keresi a rendőrség

2016.04.08. Életveszélyesen bántalmaztak egy férfit csütörtökön Szekszárdon. A rendőrség várja a szemtanúk jelentkezését.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Két húsz év körüli férfiból és két szintén húsz év körüli nőből álló csoport bántalmazott egy férfit csütörtök este kilenc és tíz óra között a buszpályaudvar melletti fasornál Szekszárdon. A férfi az orvosi vizsgálatok alapján súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A történtek miatt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen – közölte a főkapitányság a Police.hu oldalon.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon (Szekszárd, Mészáros Lázár utca 19-21.) vagy tárcsázza a +36 74 501 100-as telefonszámot. Névtelensége megőrzése mellett is tehet bejelentést az ingyenesen hívható +36 80 555 111-es „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

* A kép illusztráció

A rendőrség időközben megtalálta a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, erről itt olvashat – kattintson!
Read previous post:
Close