full screen background image
Keresés
2020 augusztus 4 - kedd
  • :
  • :

Elismeréseket is átadtak a Megyei Polgárőr Napon

Elismeréseket is átadtak a Megyei Polgárőr Napon

2018.07.31. Magyarkeszin tartotta meg a Megyei Polgárőr Napot szombaton az Országos Polgárőr Szövetség Tolna Megyei Szervezete.

A rendezvényen számos program várta a résztvevőket. Az eseményen a Honvédség, a Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a NAV és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság is képviseltette magát. A nézők rendőrségi kutyás bemutatót láthattak, megtekinthették a rendőrség helikopterét, továbbá a bátrabbak kipróbálhatták a részegséget szimuláló szemüveget is. A rendezvényen toborozták is a lelkes polgárőröket, akik közül többen is érdeklődtek a rendőrré válás lehetőségeiről – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A nap folyamán kitüntetések átadására is sor került. A munkája során kimagasló teljesítményt nyújtó polgárőröknek adott át jutalmat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese, Szabó Zoltán r. alezredes. A közlekedésbiztonság terén nyújtott tevékenységéért Váradi Balázs, a Magyarkeszi, a közbiztonságért nyújtott kiemelkedő munkája elismeréseként pedig Szabó Tibor, az Iregszemcsei Polgárőr Egyesület tagja vehetett át elismerést.

Az Országos Polgárőr Szövetség Tolna Megyei Szervezetének elnöke, Széles János, munkája elismeréseként jutalomban részesítette a Németh János c.r. törzszászlóst és Horváth László c. r. törzszászlóst, a Tamási Rendőrkapitányság körzeti megbízottját.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close