full screen background image
Keresés
2018 január 22 - hétfő
 • :
 • :

Elismerést vehetett át a Magyar Sajtó Napja alkalmából a Kadarka.net alapító szerkesztője

Elismerést vehetett át a Magyar Sajtó Napja alkalmából a Kadarka.net alapító szerkesztője

2017.03.16. Dr. Balázs Gábor a Magyar Sajtó Napja alkalmából sajtóbeszélgetésre hívta a helyi média képviselőit március 16-án. A sajtóbeszélgetésen Dr. Balázs Gábor elismerést adott át Steiner Viktornak, a Kadarka.net újságírójának és szerkesztőjének.

A reggeli alkalmával dr. Balázs Gábor és a sajtó képviselői egy kötetlen beszélgetés során értékelték az elmúlt évet, az igazgatóság és a sajtó kapcsolatát, az abban rejlő lehetőségeket, a lehető legjobb együttműködés lehetőségeit. Az igazgatóság egyik fő célkitűzése évek óta a lakosság tényszerű, hiteles, gyors tájékoztatása a veszélyhelyzetek megelőzése, azon túl a bekövetkezett események, szükség esetén pedig a helyreállítás során. Ehhez azonban nélkülözhetetlen a média és az igazgatóság közötti eredményes együttműködés, melyről a sajtó megjelent képviselői továbbra is biztosították az igazgatót.

A Magyar Sajtó Napját 1990 óta ünnepeljük március 15-én abból az alkalomból, hogy 1848-ban ezen a napon nyomtatták ki a magyar sajtó első szabad termékeit, a 12 pontot és a Nemzeti dalt.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság két évvel ezelőtt emlékplakettet alapított a katasztrófavédelem munkájáról a közvélemény folyamatos, pontos és hiteles tájékoztatásának elismeréséért, amit ezúttal Steiner Viktor, a kadarka.net hírportál tulajdonosa és szerkesztője kapott. Steiner Viktor a portál létrehozása óta folyamatosan, hitelesen tájékoztatja a lakosságot a tűzoltói beavatkozásokon túl a katasztrófavédelem rendezvényeiről, eseményeiről, a gyakorlatokról, és a sportsikerekről, a lakosság tájékoztatása céljából kiadott közleményeinkről.

Szerző: Boros Brigitta – Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Fotó: Boros Brigitta, Kadarka.net


 • Jolán Cser

  Gratulálok és további sok sikert kívánok, Viktor!

  • Kadarkanet

   Kedves Jolán!

   Nagyon kedves, igazán köszönöm! Remélem még sok írását és fotóját közölhetjük 🙂

   Üdvözlettel:
   Steiner Viktor

 • nanijoe

  Így tovább! Gratula!

  • Kadarkanet

   Köszi Nandez 😉

 • Erika Antal

  Gratulálok ! Végre hiteles újságíró, hiteles szerkesztőség kap elismerést !Read previous post:
Close