full screen background image
Keresés
2020 június 1 - hétfő
  • :
  • :

Előzetesben egy háromfős szekszárdi betörőbanda tagjai

Előzetesben egy háromfős szekszárdi betörőbanda tagjai

2019.12.05. A szekszárdi nyomozók elfogták azt a három férfit, akik egy helyi ingatlanba törtek be.

Bejelentés érkezett a rendőrségre november 12-én, miután ismeretlenek betörtek egy épülő szekszárdi házba, ahonnan szerszámgépeket, hosszabbítókat és elosztót loptak el. A szekszárdi rendőrök haladéktalanul széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, amely eredményeként látókörükbe került egy háromfős társaság, akiket több hasonló bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba lehetett hozni – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A nyomozók a három férfit november 27-én elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottkénti kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmények elkövetését. A 18, 19 és 23 éves szekszárdi férfi a megalapozott gyanú szerint november 11-én éjszaka Szekszárd más területéről fát, egy harmadik helyről pedig kötelet loptak el.

A lakcímükön történt kutatás során a rendőrök a fenti bűncselekményekből származó tárgyak jelentős részét megtalálták. A nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vette őket és kezdeményezte letartóztatásukat, amelyet a Szekszárdi Járásbíróság november 29-én elrendelt.

Velük szemben a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A tulajdonosok visszakapták az ellopott tárgyaikat.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close