full screen background image
Keresés
2019 február 16 - szombat
  • :
  • :

Emléklapot adott át a bonyhádi rendőrkapitány egy bejelentőnek

Emléklapot adott át a bonyhádi rendőrkapitány egy bejelentőnek

2018.02.05. Emléklapot adott át a Bonyhádi rendőrkapitányság vezetője egy bejelentőnek, akinek segítségével nemrég elfogtak két tolvajt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

opel-bannerhirdetés

Mint azt megírtuk, egy állampolgár tett bejelentést a rendőrségre, mert Bonyhádon 2018. január 19-én 22 óra 40 perckor észlelte, hogy egy telepről két férfi távozott különböző csomagokkal. A bejelentő követte a két gyanús férfit, majd a kiérkező egyenruhásoknak segített az azonosításban. A rendőrök intézkedés alá vonták a 24 éves, valamint 17 éves váraljai fiatalembert, akik bevallották, hogy különböző tárgyakat hoztak el a felújítás alatt álló telepről. Az elkövetők elmondták azt is, hogy a lopott tárgyakat a helyszín közelében elrejtették, amelyeket a rendőröknek meg is mutattak. A rendőrök a bűnjeleket lefoglalták.

Az elkövetőket előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottak a bűncselekményt beismerték, szabadlábon védekezhetnek. Az ügyben a további eljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya folytatja le.

Dr. Marcsek Sándor ezredes, a Bonyhádi rendőrkapitányság vezetője emléklapot adott át a bejelentőnek és megköszönte a hatékony együttműködést, amelynek köszönhetően eredményes intézkedést hajtottak végre a bonyhádi egyenruhások.