full screen background image
Keresés
2017 május 26 - péntek
  • :
  • :
Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete

Engedély nélkül tartott fegyverrel lövöldözött Szekszárdon

Engedély nélkül tartott fegyverrel lövöldözött Szekszárdon

2017.01.22. Lőfegyverrel, vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt folytatott eljárást egy szekszárdi férfi ellen a rendőrség, mely vádemelést javasol az ügyben.

Állampolgári bejelentés alapján mentek a rendőrök 2016. november 14-én délelőtt egy szekszárdi telepre, mert onnan többen lövéseket hallottak. A helyszínen intézkedés alá vontak egy 65 éves férfit, aki egy pisztollyal több lövést adott le egy konténer irányába. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi a lőfegyvert engedély nélkül tartotta, ezért a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították. A pisztolyt és a hozzá tartozó lőszereket lefoglalták – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, de az ügyészség döntése alapján az eljárásban szabadlábon védekezhetett. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek a napokban átadták.

Fotó: TMRFK
Címkék: bűnügyek, fegyver, rendőrség
Close