full screen background image
Keresés
2018 június 18 - hétfő
  • :
  • :

Engedély nélkül tartott fegyverrel lövöldözött Szekszárdon

Engedély nélkül tartott fegyverrel lövöldözött Szekszárdon

2017.01.22. Lőfegyverrel, vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt folytatott eljárást egy szekszárdi férfi ellen a rendőrség, mely vádemelést javasol az ügyben.

kadarka_net_sound_cuveehirdetés

Állampolgári bejelentés alapján mentek a rendőrök 2016. november 14-én délelőtt egy szekszárdi telepre, mert onnan többen lövéseket hallottak. A helyszínen intézkedés alá vontak egy 65 éves férfit, aki egy pisztollyal több lövést adott le egy konténer irányába. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi a lőfegyvert engedély nélkül tartotta, ezért a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították. A pisztolyt és a hozzá tartozó lőszereket lefoglalták – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, de az ügyészség döntése alapján az eljárásban szabadlábon védekezhetett. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek a napokban átadták.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close