full screen background image
Keresés
2019 május 21 - kedd
  • :
  • :

Engedély nélkül tartott lőfegyvert találtak a kocsijában

Engedély nélkül tartott lőfegyvert találtak a kocsijában

2018.06.03. Vádemelést javasol a rendőrség egy szászvári férfi ellen, akinek a kocsijában egy engedély nélkül tartott puskát találtak – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök február 11-én vonták ellenőrizés alá a személygépkocsit, illetve annak utasait Nagymányokon, a József Attila utcában. A gépjármű átvizsgálása során a járőrök egy fegyvert vagy annak utánzatát találtak, melyet lefoglaltak és megküldtek szakértői vizsgálatra. A fegyverszakértő megállapította, hogy a lefoglalt eszköz egy ismétlőpuska, mely lőfegyvernek minősül. A fegyver a jármű vezetőjének tulajdonában volt, azonban annak tartására engedéllyel nem rendelkezett.

A rendőrök a 64 éves szászvári férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek a napokban átadták.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close