full screen background image
Keresés
2019 március 24 - vasárnap
  • :
  • :

Épül, szépül a Szekszárdi Szüreti Napok rendezvényterülete – fotókkal

Épül, szépül a Szekszárdi Szüreti Napok rendezvényterülete – fotókkal

2018.09.12. Épül, szépül a szeptember 13. és 16. között megrendezendő Szekszárdi Szüreti Napok rendezvényterülete.

Mint azt megírtuk, a Szekszárdi Szüreti Napokon összesen 65, közte 40 színpadi program és több száz fellépő várja a vendégeket. A 65 program között 9 kiállítást, 9 családi programot, 4 színházi előadást, 23 koncertet, 3 irodalmi, 12 hagyományőrző és 5 egyéb programot találni. A vásárban összesen 152 – ebből 64 élelmiszer jellegű termékeket forgalmazó, valamint 88 kézműves – árus kínálja majd termékeit.

A négynapos rendezvénysorozat alkalmával az EDDA Művek mellett többek között koncertet ad Tóth Gabi, a Váradi Roma Café, Péterfy Bori, Szabó Balázs és Bandája, a Magashegyi Underground, a Halott Pénz, Malek Andrea, az Irie Maffia és Balázs Fecó.

A Béla király téri Borudvarban az idén 38 kiállító, közte 36 pincészet és 2 pálinkaház lesz megtalálható. A pincészetek közül 31 a Szekszárdi borvidékről, 4 pedig a Tolnai borvidékről érkezik. Az idei év vendége a Törley Pezsgőpincészet lesz.

Az Ízek Utcájában öt szekszárdi vendéglátóhely ételeit lehet megkóstolni. Ezek a vendéglátóhelyek a táj jellegű ételek, tipikus szüreti ételek, például pörköltek mellett egészen különleges fogásokat is kínálnak majd. Ilyen többek között a vaddisznó aprópecsenye áfonyamártással, a szarvasgulyás, a harcsából készült nyárs, vagy a grillezett kecskesajt.

Szekszárdi Szüreti Napok 2018. – kattintson a részletes programleírásért!

Szekszárdi Szüreti Napok 2018. – kattintson a Borudvar térképéért!

Közlekedési információk – kattintson!

A képek szerda délután készültek. Fotó: Kadarka.net

Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close