full screen background image
Keresés
2020 február 24 - hétfő
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Év fürdője: a szekszárdi élményfürdőre is szavazhat

Év fürdője: a szekszárdi élményfürdőre is szavazhat

2017.07.01. Idén nyáron már harmadik alkalommal keresik az ország kedvenc fürdőit, az online közönségszavazáson csaknem 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért – közölte a Magyar Fürdőszövetség. Az internetezők a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőre is szavazhatnak.

A termalfurdo.hu internetes újság a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával ismét meghirdette az Év fürdője versenyt. Mint írták, az augusztus végéig tartó versenyben azok a magyarországi fürdők vesznek részt, amelyekben legalább egy medence van, ami nem úszó- vagy tanmedence.

Tavaly több mint 150 ezren szavaztak, a szervezők idén 200 ezer szavazóra számítanak. Magyarország termálvízkészlete az 5. legnagyobb a világon, sehol máshol nincs ilyen magas hőmérsékletű és egyben ennyi különböző betegség kezelésére, megelőzésére alkalmas termál- és gyógyvíz – a szavazás célja, hogy erre felhívja a figyelmet.

Az Év fürdője versenyben részt vesz a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő. A szekszárdi fürdő, mely Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában indult, hét medencével, óriás csúszdákkal, hatalmas zöldfelülettel és számtalan valóban családbarát szolgáltatással várja a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeket a hét minden napján – olvasható a termalfurdo.hu oldalon.

A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőre itt szavazhat – kattintson!

Az Év fürdője 2016-ban a közönségszavazatok alapján a Miskolctapolca Barlangfürdő lett, az Év feltörekvő fürdője címet tavaly a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő kapta, a Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 cím a Baranya megyei Orfű Aquaparké lett.

A képeken a szekszárdi élményfürdő. Fotó: Kadarka.net

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close