full screen background image
Keresés
2018 január 24 - szerda
 • :
 • :

Átadták az év rendőre kitüntető címeket Szekszárdon

Átadták az év rendőre kitüntető címeket Szekszárdon

2016.04.24. A rendőrség több munkatársa is elismerésben részesült pénteken a  PLACC-on tartott ünnepségen.

Április 24., Szent György napja a rendőrség ünnepe Magyarországon, az alkalomból  április 22-én pénteken a testület több Tolna megyei munkatársa is elismerésben részesült.

A „Rendőrség Napi“ ünnepségen dr. Soczó László dandártábornok, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Ribányi József, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének alelnöke az „Év Rendőre” címet adományozta Megyeri Zsolt őrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály osztályvezetője részére.

Szintén az „Év Rendőre” elismerő címben részesült Tamás Zoltán alezredes, a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Helyszínelő és Technikai Alosztály alosztályvezetője.

Az „Év Polgárőre” címmel Toldi Tamást, a Hőgyészi Polgárőr Egyesület elnökét tüntették ki, az “Év Közalkalmazottja” pedig Szívósné Pap Erzsébet, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közgazdasági Osztály osztályvezetője lett.

Dr. Pilisi Gábor ezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vezetője, valamint dr. Varga Katalin, Szekszárd város jegyzője a „Szekszárd Megyei Jogú Város Év Rendőre” elismerő címet adta át a közrendvédelmi szakterületen végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Töttösné Horváth Anikó törzszászlósnak, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály referensének.

Bűnügyi szakterületen végzett kiemelkedő munkája elismeréseként szintén „Szekszárd Megyei Jogú Város Év Rendőre” címmel ismerték el Boros Tibor zászlóst, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya nyomozóját. A rendezvényen emellett egy főtanácsosi, egy főmunkatársi és két tanácsosi címet is átadtak.

Forrás/fotó: Police.hu


 • cucckombo

  Gratulálok az idióta, hozzá nem értő fotósnak, aki horror filmekben alkalmazott technikával készítette a jutalmazottakról a csoport fényképet!

  • Szabó István

   hát igen!

 • Kadarkanet

  Kérem vegyék figyelembe, hogy a képeket valóban nem profi fotós készítette!Read previous post:
Close