full screen background image
Keresés
2020 február 22 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Ezer szekszárdi embernek, családnak nyújt segítséget az önkormányzat

Ezer szekszárdi embernek, családnak nyújt segítséget az önkormányzat

2017.12.12. Több mint ezer rászoruló embert, családot segít karácsony előtt levásárolható utalványokkal a szekszárdi civil szervezetek közreműködésével az önkormányzat.

Az önkormányzat a civil szervezeteken keresztül kíván támogatást nyújtani azoknak a rászoruló családoknak, akiknek az adventi időszak és a karácsony egy kicsit talán nehezebben telik – mondta el Ács Rezső a polgármesteri hivatalban hétfő délután, az utalványok kiosztása előtt. Hangsúlyozta, az utalványokat azért a civil szervezeteken keresztül juttatják el rászorulókhoz, mert ezek a szervezetek tudják a legjobban, hogy melyek azok a családok, emberek, akiknek a legnagyobb szükségük van a segítségre.

Civil szervezetek képviselői vették át az utalványokat Ács Rezsőtől. Fotó: Kadarka.net

Ács Rezső megköszönte dr. Tóth Gyulának, a szociális és egészségügyi bizottság elnökének, hogy a bizottság a rendelkezésre álló forrásokból támogatja a rászorulókat. Mint azt hozzáfűzte, az idén a bizottság által a jótékony célra szánt összeget a polgármesteri keretből kiegészítette. Így 18 civil szervezet közreműködésével összesen 2,8 millió forinttal tudják támogatni azt az ezer rászorulót, akik átvehetik az utalványokat – tudatta a városvezető.

A polgármester megköszönte a civil szervezeteknek azt a segítséget, amit az utalványok szétosztása terén nyújtanak, illetve köszönetet mondott a szervezetek egész évben végzett munkájáért. Egyben kérte a szervezetek megjelent képviselőit, hogy a jövőben is legyenek az önkormányzat segítségére.

Ács Rezső elmondta, az önkormányzat jövőre is támogatni fogja a rászorulókat. A polgármester ezt követően személyesen adta át az utalványokat az azok szétosztásában közreműködő civil szervezetek képviselőinek.

Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close