full screen background image
Keresés
2018 június 23 - szombat
  • :
  • :

Ezüstérmes lett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottja Székesfehérváron

Ezüstérmes lett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottja Székesfehérváron

2017.05.12. Ezüstérmes lett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottja a csütörtökön Székesfehérváron megtartott kispályás labdarúgó tornán.

kadarka_net_sound_cuveehirdetés

Az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központjának vezetője, Vincze P. Márton – a bajnokság szakmai védnöke – felkérése alapján a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságot csütörtökön Székesfehérváron. Az egész napos rendezvényen öt pályán, közel 200 játékos futballozott – tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság (FMRK).

A bajnokságot a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte. Ezüstérmet szerzett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottja, a bronzérmes a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csapata lett. A negyedik helyen végzett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, utána a Készenléti Rendőrség, és a hatodik helyezést érte el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csapata a 19 induló közül. A versenybizottság a torna legjobb játékosának Cifra Gábort Bács-Kiskun megyéből, a legjobb kapusnak pedig Szemán Imrét Borsod- Abaúj Zemplén megyéből választotta meg.

Fotó: FMRK
Read previous post:
Close