full screen background image
Keresés
2020 február 22 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Fantasztikusat buliztak az idősek Bonyhádon

Fantasztikusat buliztak az idősek Bonyhádon

2018.10.03. Fiatalokat megszégyenítő lelkesedéssel és energiával bulizták végig Bonyhád szépkorúi az Idősek Világnapja alkalmából tartott október 1-jei programot.

A város vezetése és a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ által szervezett rendezvény kora délután egészségügyi szűrésekkel és előadással kezdődött, majd az ismert énekes: Balázs Pali műsorával folytatódott, aki romantikus dalaival remek hangulatot varázsolt az intézmény színházterembe. A közönség szűnni nem akaró tapssal fejezte ki örömét – később pedig személyesen is megköszönték Filóné Ferencz Ibolyának a szép programot.

Bonyhád polgármestere köszöntőjében a gondoskodást emelte ki. Továbbá azt, hogy a város vezetése megbecsüli, segíti az időseket és hálás nekik, hogy nyugdíjas éveiket is aktívan, közösségben töltik. További jó erőt, egészséget kívánt valamennyi idősnek, azoknak is, akik nem tudtak részt venni a jó hangulatú műsoron, amely a vendéglátást megelőzően egy meglepetéssel zárult.

Filóné Ferencz Ibolya – a közönséget is bevonva – közös énekkel és tortával köszöntötte a színpadon a születésnapját ünneplő műsorvezetőt, Vizin Balázst, a város kommunikációs munkatársát, aki őszinte hálával fogadta és köszönte meg a figyelmességet.

Forrás/fotó: bonyhad.hu. További képek az oldalon – kattintson!
Read previous post:
Close