full screen background image
Keresés
2020 augusztus 1 - szombat
  • :
  • :

Fegyvernek látszó tárggyal raboltak ki egy pénzintézetet Györkönyben

Fegyvernek látszó tárggyal raboltak ki egy pénzintézetet Györkönyben

2017.06.29. Három órán belül azonosította és elfogta a rendőrség azt a férfit, aki egy fegyvernek látszó tárggyal rabolt egymillió forintot egy györkönyi pénzintézetből.

Egy györkönyi pénzintézetből érkezett bejelentés a rendőrségre csütörtök délután egy óra körül arról, hogy az intézetbe egy arcát maszkkal eltakaró, kezében fegyvert vagy annak utánzatát tartó férfi lépett, aki pénzt követelt. Az elkövető több mint egymillió forintot zsákmányolt, majd elmenekült a helyszínről. A rablás során senki sem sérült meg– közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök este.

 

A Paksi Rendőrkapitányság, valamint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azonnal megkezdték a nyomozást, amelynek eredményeként három órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A 68 éves paksi férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, a nyomozók őrizetbe vették. A rendőrök megtaláltak az elkövetéshez használt eszközöket, valamint nagyobb mennyiségű készpénzt is lefoglaltak. Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le.
Read previous post:
Close