full screen background image
Keresés
2019 október 22 - kedd
  • :
  • :

Fejbe rúgta, majd átkutatta áldozatát és elmenekült a szekszárdi férfi – videóval

Fejbe rúgta, majd átkutatta áldozatát és elmenekült a szekszárdi férfi – videóval

2019.06.21. Kevesebb, mint 20 perc alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy csütörtökön bántalmazott és kirabolt egy férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre csütörtökön 14 óra 36 perckor, hogy Szekszárd központi részén egy padon ülő férfivel egy másik férfi ismeretlen okból kiabálni kezdett, majd többször megütötte és megrúgta a fejét. A férfi az ütéseket próbálta hárítani, de a rúgásokat már nem tudta és „eldőlt a padon”. A férfi átkutatta a fekvő ember ruházatát és távozott a helyszínről – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. Az egyenruhások a helyi férfit tizenkilenc perc múlva elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására. A nyomozó hatóság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Fotó/videó: TMRFK
Read previous post:
Close