full screen background image
Keresés
2020 február 23 - vasárnap
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Felhajtott a járdára és elgázolt egy nőt – vádemelést javasolnak ellene

Felhajtott a járdára és elgázolt egy nőt – vádemelést javasolnak ellene

2017.05.06. Vádemelést javasol a rendőrség egy szekszárdi nő ellen, aki járművével egy teherautónak ütközött, majd elgázolt egy gyalogost a járdán.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytatott közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen. A 32 éves nő 2016. szeptember 14-én délután Szekszárdon, a Szent István tér előtti útszakaszon közlekedett a Béla tér irányába, majd úgy váltott sávot, hogy nem biztosított elsőbbséget a belső sávban egyenesen haladó tehergépjárműnek.

A két jármű összeütközött, melynek következtében a személygépkocsi menetirány szerinti bal oldali járdára sodródott, és ott elütött egy nőt. A gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök az autó vezetőjét gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a felelősséget. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek a napokban átadták.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close