full screen background image
Keresés
2018 július 22 - vasárnap
  • :
  • :

Fölszállott a páva – egy héttel meghosszabbították a jelentkezést

Fölszállott a páva – egy héttel meghosszabbították a jelentkezést

2016.04.11. A nagy érdeklődésre való tekintettel az eredetileg tervezetthez képest egy héttel tovább, április 17-ig jelentkezhetnek a gyerekek a Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutatóba, amelyet a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Hagyományok Házával közösen negyedszer hirdetett meg.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Az MTVA közlése szerint az eredeti határidő vasárnap járt volna le, ezt hosszabbították meg egy héttel. A Duna televízión ősszel adásba kerülő műsorba a 6 és 14 év közötti gyerekek legfeljebb hét perces demófelvétellel és a kitöltött jelentkezési lappal nevezhetnek. A jelentkezéseket négy kategóriában várják: énekes szólisták – énekegyüttesek, hangszeres szólisták – zenekarok, táncos szólisták – táncospárok és néptáncegyüttesek indulhatnak az érdeklődők.

A részletes versenykiírás a Fölszállott a páva Médiaklikk oldalán – mediaklikk.hu/pava – és a Hagyományok Háza weboldalán – hagyomanyokhaza.hu/folszallottapava/hirek – érhető el.

A közmédia és a Hagyományok Háza egy hónappal ezelőtt hirdette meg újra a Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutatóját a gyermekek számára. A Fölszállott a páva területi válogatóit májusban és júniusában tartják, a műsor zsűrijének elnöke továbbra is Sebő Ferenc Kossuth-díjas művész lesz.

Mint azt annak idején megírtuk, a Fölszállott a páva tehetségkutató tavalyi versenyén a szekszárdi Bartina Néptánc Együttes gyermekcsoportja lett 2015 legjobb gyermek táncegyüttese.

A képen a Bartina Néptánc Együttes gyermekcsoportja a Fölszállott a páva 2015-ös versenyének döntőjében. Fotó:Lumidance (Facebook.com/lumidance)
Read previous post:
Close