full screen background image
Keresés
2020 március 30 - hétfő
  • :
  • :

Folytatódnak az útfelújítások Szekszárdon

Folytatódnak az útfelújítások Szekszárdon

2018.05.03. A napokban megkezdődött a Cseri János utca alsó szakaszának – a Béri Balogh Ádám utcai csomóponttól 195 méter hosszúságban az – aszfaltburkolat cseréje Szekszárdon.

A rossz állapotú, gyűrt utat forgalomkorlátozás mellett május 31-ig átépítik. A munkálatok idejére az önkormányzat a közlekedők türelmét kéri.

A soron következő a Sárvíz utcai vasúti átjáró és a szennyvíztelep közötti út aszfalt burkolat felújítási munkái lesznek, mintegy 300 méter hosszban. Az útfelújítási program keretében megújul szintén az aszfaltburkolat; a Páskum utcában mintegy 4800 négyzetméteren. Az érintett területeken a munkálatok ideje alatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az első félévet érintő komolyabb útépítési projektet a városvezetés nemrégiben jelentette be. Ekkor Ács Rezső polgármester hangsúlyozta, hogy pályázati forrásnak és önerőkiegészítésnek köszönhetően újabb jelentős útfelújítási beruházások kezdődnek Szekszárdon. A Pollack Mihály és Mátyás király utca környezetében 505 méter hosszban épül kétoldali útszegély, megújul az aszfaltburkolat, valamint átépítik a csapadékvíznyelő aknákat.

Forrás: Polgármesteri Kabinet. A képen a Cseri János utca. Fotó: Kadarka.net

Kapcsolódó írás:
A Pollack utca felújításával elkezdődtek az útfelújítások Szekszárdon
Read previous post:
Close