full screen background image
Keresés
2019 március 21 - csütörtök
  • :
  • :

Gyorsan elfogták a bombával fenyegetőző férfit

Gyorsan elfogták a bombával fenyegetőző  férfit

2016.05.06. Három órán belül elfogta rendőrség azt a helyi férfit, aki azt állította, hogy bombát helyezett el az Arany János utcai Tesco áruházban.

A 37 éves férfi kedden délután fél hatkor egy telefonfülkéből bejelentést tett a rendőrség segélyhívó számán. Azt állította, hogy az egyik helyi áruházban bomba van elhelyezve. A rendőrök kiürítették a férfi által megjelölt épületet, majd átvizsgálták azt. A helyszíni vizsgálat nyomán kiderült, hogy a bejelentés valótlan volt.

A nyomozók helyszíni szemlét tartottak a telefonfülkénél, ahonnan az elkövető a bejelentést tette. A rendőrök a nyomozás eredményeként három órán belül elfogták a 37 éves szekszárdi férfit.

A rendőrség közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését azt mondta a rendőröknek, hogy bosszúból tett bejelentést, mivel korábban összetűzésbe került az üzlet alkalmazottaival. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság folytatja le – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Kadarka.net úgy tudja, hogy a szóban forgó épület az Arany János utcai Tesco áruház.
Read previous post:
Close