full screen background image
Keresés
2019 január 22 - kedd
  • :
  • :

Halálos baleset kapcsán kérik a lakosság segítségét

Halálos baleset kapcsán kérik a lakosság segítségét

2016.05.11. Egy halálos baleset kapcsán kéri a lakosság segítségét a paksi rendőrség.

A baleset még 2015. szeptember 9-én délután 17 óra 45 perckor történt Pakson. A balesetben egy Ford Focus személygépkocsi vezetője haladt a Kishegyi úton a Barátság út irányába. A két út kereszteződésében a kocsi vezetője balra akart kanyarodni, ám nem biztosított elsőbbséget a szemből, a Kishegyi úton szabályosan érkező Aprilia típusú segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi részére A két jármű ütközése során a motor 19 éves paksi vezetője elesett, majd később a kórházban elhunyt.

A Paksi Rendőrkapitányság a történtek miatt halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség ügyében indított eljárást – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Paksi Rendőrkapitányság az eset  körülményeinek tisztázása érdekében várja azok jelentkezését, akik a balesetről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán személyesen, vagy telefonon a +36 75 510 640-es telefonszámon, illetve a +36 80 555 111-es „Telefontanú” zöld számán a nap 24 órájában, vagy a 112 központi segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close