full screen background image
Keresés
2019 március 24 - vasárnap
  • :
  • :

Helyi akciócsoportot alakítanak Bonyhád fejlesztése érdekében

Helyi akciócsoportot alakítanak Bonyhád fejlesztése érdekében

2016.05.25. Bonyhád városa a közösségi szinten irányított városi helyi fejlesztések (CLLD ) megvalósítása érdekében helyi akciócsoport (HACS) megalakítását kezdeményezi a civil szerveztek, helyi vállalkozások és a közszféra szervezetek közreműködésével. A helyi akciócsoport tagjai azon bejegyzett szervezetek lehetnek, akik bonyhádi székhellyel, telephellyel rendelkeznek.

A partnerségen alapuló helyi akciócsoport a helyi szükségleteket és lehetőségeket feltárva, ösztönzi a helyi szereplők együttműködését a helyi társadalom megújításához. A megalakuló helyi közösség elsősorban a kultúra és a közösségépítés terén tervezhet fejlesztéseket, amely fejlesztések közvetetten közösségi alapú gazdaságfejlesztési módszertanok kialakítását és elterjesztését szolgálják.

A projekt során a megalakult közösség vállalja, hogy civil, vállalkozói és önkormányzati szféra együttműködésével helyi fejlesztési stratégiát készít és támogatási kérelmet nyújt be a stratégiában kidolgozott célok megvalósításához szükséges forrás elnyerésére a  Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 7. felhívásra.

E partnerség jegyében szeretné a város, ha a bonyhádi szervezetek csatlakoznának a helyi akciócsoporthoz és véleményükkel, terveikkel hozzájárulnának a helyi fejlesztési stratégia megalkotásához. A Bonyhádi Helyi Akciócsoport tájékoztatójára 2016. május 27-én 11:00-kor kerül sor a Bonyhádi Polgármesteri Hivatal első emeleti tárgyalótermében.

Forrás: bonyhad.hu

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close