full screen background image
Keresés
2019 március 20 - szerda
  • :
  • :

Helyi szolgáltatások után lehet keresni egy új bonyhádi oldal segítségével

Helyi szolgáltatások után lehet keresni egy új bonyhádi oldal segítségével

2017.06.18. Honlapot indított a bonyhádi önkormányzat, melynek célja, hogy könnyebben rá lehessen találni a városban található különféle szolgáltatásokra.

Sokszor fordul elő velünk, hogy azonnal szeretnénk helyi szakembert találni, aki megoldja az aktuális problémánkat. Ilyenkor egy olyan megbízható szakemberre vágyunk, akit ismer, és akit jó szívvel ajánl közvetlen környezetünk és a közösség, ahol élünk. Az interneten egy gyors keresés után vagy sikerrel járunk, vagy szomorúan konstatáljuk: a megyeszékhelyre vagy épp a környező településekre kell mennünk egy-egy szakemberért, üzletért.

– Önkormányzatunk most a keresésben szeretne segítséget nyújtani a lakosságnak, valamint a vállalkozóknak abban, hogy minél többen megismerjék és megtalálják a helyi szolgáltatásokat. A napokban útjára indult a bonyhad.helyiszaki.hu oldal, ahol a városban működő vállalkozók regisztrálhatják magukat, valamint bárki tematikusan keresheti egy-egy szakma képviselőjét, vagy a számára szükséges szolgáltatást – nyilatkozta Filóné Ferencz Ibolya polgármester, a bonyhádi oldal létrejöttének kezdeményezője.

Elég a keresőbe csak annyit beírni, hogy autó, a rendszer máris kidobja a városban található autósboltokat, szerelőket. A keresés kategóriák szerint is szűkíthető. Az oldal hagyományos számítógépről és okostelefonról is egyaránt elérhető.

Az előzetes adatgyűjtés eredményeként már induláskor százas nagyságrendben tartalmaz helyi vállalkozásokat az oldal, de a teljességhez szükségünk van a szolgáltatást végző közreműködésére is.

Ha megtalálta vállalkozását az oldalon, tegye teljessé a profilját képekkel, tevékenység leírással, ha nem találta meg cégét az oldalon, úgy két perces regisztrációval tegye vállalkozását mindenki számára elérhetővé – olvasható a bonyhad.hu oldalon.

Az oldal nem csupán a város kisvállalkozóinak nyújt ingyenes megjelenési lehetőséget. Lehetőség van akár nyugdíjas pedagógusoknak is regisztrálni, így azonnal találhatunk megfelelő magántanárt, aki segíthet például az érettségire való felkészülésben, de akik fűnyírásban, bevásárlásban, vagy éppen a konyhakert felásásában tudnak másnak segíteni, azok részére az oldalon való megjelenés szintén biztosított.

A regisztráció és a keresés mindenki számára ingyenes. A cél, hogy az oldal közelebb hozza egymáshoz a lakosságot és a szolgáltatókat, megmutassák, hogy Bonyhádon tényleg szinte mindenféle szolgáltatás elérhető.

Technikai segítség: info@helyiszaki.hu

Az oldalt itt találja – kattintson!

Forrás: bonyhad.hu
Read previous post:
Close