full screen background image
Keresés
2018 július 16 - hétfő
  • :
  • :

Horog Étterem & Delicatesse – színfolt a Szekszárdi Borvidék gasztronómiájában

Horog Étterem & Delicatesse – színfolt a Szekszárdi Borvidék gasztronómiájában

PROMÓCIÓ Fedezze fel a Szekszárdi Borvidék különleges ízvilágát a festői szépségű Szálkán megnyílt Horog Étterem & Delicatesse-ben.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Tegyen rövid kirándulást a Szekszárdi Borvidék szívébe, a Szekszárdtól néhány kilométerre fekvő Szálkára, és gazdagodjon felejthetetlen kulináris élményekkel. A dombokkal szelíden körül ölelt tónál tett séta után kóstolja meg a Sárköz és a Borvidék válogatott ízeit a Horogban.

Érkezzen barátaival egy pohár borra, családjával egy ebédre, vagy akár romantikus vacsorára kedvesével, biztosan nem éri csalódás.

Az ízlésesen kialakított fagerendás mennyezet, a kandalló és a boltívekkel diszkréten tagolt belső tér kedves, barátságos hangulatot áraszt. Ha pedig az időjárás engedi, a legjobb választás az étterem madárfüttyös terasza, ahonnan a szálkai látkép tárul elénk.

Mindehhez párosul a minőségi kínálat, amire a Horog Étterem hitvallása a garancia. Ennek megfelelően az étlapon szereplő fogásokat, köztük a hal- és vadételeket is igyekeznek mindig minőségi helyi alapanyagok felhasználásával elkészíteni. A minőségi, friss hozzávalók kifogástalan elkészítése a Horog Étterem & Delicatesse séfje számára önmagával szemben is elvárás.

Sipos Norbert az országszerte méltán híres lajosmizsei Tanya Csárdában sajátította el a klasszikus magyar konyha alapjait és a szakma iránti tiszteletet. Ismereteit később Lotharingiában, a nemzetközileg elismert francia konyhaművészet kifinomultságával fűszerezte. A magyar és francia konyha eme találkozása pedig különleges elegyet alkot.

Fácánleves cérnametélttel, Grillezett házi sajt sült zöldségekkel, Sárközi fehérboros savanyú káposzta füstölt tarjával és csülökkel, Áfonyás parfé mandulás ropogóssal  – ez csak néhány, az étlapon szereplő finomságok közül.

A Horog Étterem & Delicatesse a szekszárdi borok válogatott metszetét kínálja vendégeinek kedvező áron. A tulajdonosok azt szeretnék, ha minél többen megkóstolnák a borvidék borait, köztük szálkai termelőkét is.

A számos szekszárdi borászat boraiból összeállított kínálat híven tükrözi a borvidék egyediségét, mely erőssége záloga. A borlapon szereplő választék gerincét – az egyéb fajták mellett – ennek megfelelően főként a kékfrankos, a kadarka, és az ezek felhasználásával készülő Szekszárdi Bikavér jelenti.

Az ízfokozók és tartósítószerek használata nélkül készített helyi termékek előtérbe helyezése az étterem további kínálatára is igaz, legyen szó pálinkáról, sörről, vagy üdítőitalról. A pálinka Harcról, a kézműves sör Mecseknádasdról, az üdítők a régió helyi termelőitől érkeznek.

A kiváló, különleges kávékeveréket és a szintén magas minőséget képviselő teákat noha nem lehet beszerezni hazai termelőktől, ezeket is a lehető legnagyobb gonddal választották ki. A kiváló, különleges kávékeveréket és a szintén magas minőséget képviselő, Kínából származó, hatféle  teát is a lehető legnagyobb gonddal választották ki.

A Horog Étterem & Delicatesse-ben kínált helyi termékek egy részét meg is lehet vásárolni. A belső tér részeként kialakított delikáteszben kézműves lekvárok, házi szörpök, méz alapú készítmények és fűszerek közül választhatnak a vendégek.

A tágas parkolóval ellátott, könnyen és akadálymentesen megközelíthető, ötven fő befogadására alkalmas Horog Étteremben minden szombaton este és vasárnap délben élő zenével várják a vendégeket.

A Horog Étterem & Delicatesse csapata emellett rendezvények lebonyolítását vállalja minden szükséges technikai háttér biztosításával, akár száz főig, az épülettel közvetlenül szomszédos közösségi házban.


Horog Étterem & Delicatesse

Cím: 7121 Szálka, Kossuth Lajos u. 89.
Tel.: +36 74 407 525, +36 30 216 7567
Web: http://horogetterem.hu/
E-mail: info@horogetterem.hu
FB: Facebook.com/horogetterem

Nyitva tartás:
Szerda-szombat: 11:00–22:00
Vasárnap: 11:00–17:00
Read previous post:
Close