full screen background image
Keresés
2020 augusztus 4 - kedd
  • :
  • :

Huszonöt éves a bátaszéki polgárőrség

Huszonöt éves a bátaszéki polgárőrség

2016.11.22. Megalakulásának huszonöt éves jubileumát ünnepelte a bátaszéki polgárőrség szombaton a város általános iskolájának aulájában.

A rendezvény elején Farkas András elnök összegezte az elmúlt 25 év főbb eseményeit, beszédében kitért a közeli tervekre, feladatokra is, melyek között szerepel egyik nagy álmuk megvalósítása, egy iroda kialakítása. Az eseményen felszólalt és méltatta a polgárőrség munkáját dr. Bozsolik Róbert polgármester, valamint dr. Balázs Gábor tűzoltó ezredes, a Katasztrófavédelem megyei igazgatója, illetve dr. Pilisi Gábor rendőr ezredes, szekszárdi rendőrkapitány és Oroszki Szabolcs, a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének alelnöke.

Ugyancsak felszólalt Hegedűs István, aki bejelentette, hogy jövőre egy rendszám felismerő rendszerrel kívánja támogatni a polgárőrök munkáját. Az elismerő gondolatok után emléklapot vehettek át a vendégek közül azok, akik támogatják a polgárőrség tevékenységét, illetve a polgárőrök is emléklapot kaptak a munkájuk elismeréseként. Az ünnepséget a fiatal bátaszéki tehetség, Bojás Eszter színesítette műsorával.

Forrás/fotó: bataszek.hu. További képek az oldalon!
Read previous post:
Close