full screen background image
Keresés
2018 július 16 - hétfő
  • :
  • :

Internetes csalót vettek őrizetbe a szekszárdi rendőrök

Internetes csalót vettek őrizetbe a szekszárdi rendőrök

2017.07.07. Tizenöt rendbeli internetes csalással gyanúsít egy 32 éves tököli nőt a szekszárdi rendőrség.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

A Szekszárdi Rendőrkapitányság többrendbeli üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy tököli nő ellen – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nő az eddigi adatok szerint 2015. novemberétől 2017. júliusig 15 alkalommal követett el internetes csalást az ország különböző pontjain élők sérelmére. A nyomozók folyamatosan azonosítják a további károsultakat, a bűncselekmények száma a százat is elérheti. Az elkövető apróhirdetési oldalakon hirdetett divatos, márkás ruhákat, amelyek árát, néhány ezer forintot a vevők előre elutaltak. A tököli nő az utalásokat követően a hirdetéseket megszüntette, de a hirdetett terméket nem küldte el a vevőnek.

A szekszárdi rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a 32 éves elkövetőt, akit előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki, amelynek során a cselekmények elkövetését beismerte. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek az előzetes letartóztatás indítványozására.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close